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Author(s): AMORIM, F. M. de; SOUSA, C. B. de; CAMARGO, U. A.; SOARES, J. M.

Este trabalho teve como objetivo caracterizar o comportamento produtivo das cultivares brancas: Chenin Blanc e a Moscato Canelli.

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): COSTA, J. P. D.; SANTOS, L. T. da S.; CIPRIANO, R. L.; FÉLIX, D. T.; LIMA, M. A. C. de

This study aimed to evaluate the influence of different rootstocks on physico-chemical characteristics of the fruits of Chenin Blanc grapes produced in the second half of the year.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): MILANI, E.; ZANUS, M. C.; ZORZAN, C.; TONIETTO, J.

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): CARPANEZZI, A. A.; ZANONA, K.

A necessidade de restauração ecológica no Brasil estende-se por superfície vultuosa, pelo que o desenvolvimento de tecnologias é necessário para reduzir o esforço de campo e trazer resultado satisfató... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): SOUSA, P. G. de; SILVA, A. A. da; SILVA, G. C. da; FERREIRA, M. S.

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): CRESTANI, M.; CARAVALHO, F. I. F. de; OLIVEIRA, A. C. de; SILVA, J. A. G. da; GUTKOSKI, L. C.; SARTORI, J. F.; BARBIERI, R. L.; BARRETA, D.

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): GUIMARÃES, S. M.; CALDEIRA, V. F.; FREITAS, S. T. de; NASSUR, R. de C. M. R.

The aim of this study was to identify the characteristics and differences of the residue flour from Sauvignon Blanc wines produced in different tropical regions in Brazil.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): WAIRICH, A.; BUFFON, V.; MALABARBA, J.; WELTER, L. J.; REVERS, L. F.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): MESQUITA, A. L. M.; MOTA, M. do S. C. de S.; OLIVEIRA, V. H.

A cultura do cajueiro é atacada por quatro espécies de mosca-branca que têm comportamento e hábito semelhantes. A mais importante é a Aleurodicus cocois, em função de sua extensa distribuição geográfi... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): NEUENFELDT, N. H.; SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C.; MORINI, M. A. L.

As leveduras autóctones são especialmente selecionadas para dar características organolépticas específicas de vinho e contribuem para a definição do terroir.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

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