Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): PAIM, D. R. S. F.; TERZI, S. C.; TORRES, J. P. B.; OLIVEIRA, S. D.; RIBEIRO, A. P. O.; MELLO, V. F.; SOUZA, E. F.; PENHA, E. M.; GOTTSCHALK, L. M. F.; WALTER, E. H. M.

As culturas probióticas são um insumo fundamental na elaboração de bebidas probióticas. As culturas precisam apresentar desempenho de processo compatível com o custo do produto, além de contribuir par... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): LAGUNA, L. E.; SANTOS, K. M. O. dos; BARCELOS, S. C. de; SALLES, H. O.; EGITO, A. S. do

O objetivo do trabalho foi obter um queijo artesanal caprino em escala labo-ratorial, adicionado de cultura probiótica de Lactobacillus rhamnosus, por meio de um processo tecnológico capaz de manter a... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): NIEMEYER, G. R.; CAMARGO, B. A.; CARBONI, A. R. R.; DAIANA, G. F.; FIORENTINO, A. M.; FRANZON, R. C.; CHAVES, F. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): EIDT, J. S. S.; UDRY, M. C.; BUSTAMANTE, P.; COSTA, J. R. da

Proteção e salvaguarda do patrimônio cultural e natural mundial. Ações da Embrapa. Participação no registro do Sistema Agrícola Tradicional do Rio Negro. Programa Giahs/FAO e cooperação técnica entre... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): PICOLOTTO, L.; PEREIRA, I. dos S.; GONCALVES, M. A.; VIGNOLO, G. K.; ANTUNES, L. E. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): VIEIRA, A. D. S.; SANTOS, K. M. O. dos; BARCELOS, S. C. de; OLIVEIRA, I. C.; SAAD, S. M. I.

Descreve o processo desenvolvido para a produção do queijo tipo petit-suisse simbiótico a partir de leite de cabra e polpa de maracujá, com adição da cultura probiótica Lactobacillus rhamnosus Lr-32 e... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): FRONZA, D.; HAMANN, J. J.; MARTINS, C. R.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): GUIMARÃES, P. V. P.; SMIDERLE, O. J.; OLIVEIRA, J. M. F. de; SOUSA, R. de C. P. de; MATTIONI, J. A. M.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): SPERA, S. T.; SANTOS, H. P. dos; FONTANELI, R. S.; TOMM, G. O.; SIGNOR, L. R.; PAZA, A. P.

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): ALVES, R. M.; FERREIRA, F. N.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.