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Author(s): FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; CARVALHO, S. C. S.; BOGUSZ JR., S. Sous vide is a term of French origin that means “under vacuum”. |
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Author(s): PEREIRA, V. O.; MACEDO, A. V. M.; SOARES, A. G.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; CABRAL, L. M. C.; FONSECA, M. J. de O.; TONON, R. V. A goiaba, por ser um fruto climatérico, continua o seu processo de amadurecimento após a colheita e, com isso, o aumento da taxa respiratória, a produção auto catalítica de etileno e alterações sensor... ... |
Author(s): PEREIRA, V. O.; MACEDO, A. V. M.; SOARES, A. G.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; CABRAL, L. M. C.; FONSECA, M. J. de O.; FREITAS-SILVA, O.; TONON, R. V. O uso de revestimentos ativos tem sido sugerido como alternativa para aumentar a vida útil de frutos perecíveis como o caqui. Revestimento é uma fina camada de material polimérico, formado diretamente... ... |
Author(s): SOARES, A. G.; FREIRE JUNIOR, M.; ALVARES, V. de S.; NASCIMENTO, G. C. do; LESSA, L. S.; MELO, J. V. de; FREITAS-SILVA, O.; SELHORST, P. O. A banana é a principal fruteira produzida no Acre, com o município de Acrelândia se destacando como maior produtor desta fruteira no estado. Neste trabalho foram avaliados 37 produtores do município d... ... |
Author(s): VIANA, L. M.; RODRIGUES, F. S. R.; LEITE, M. O.; MARTINS, M. A.; CARVALHO, C. W. P. de; MARTINO, H. S. D.; FELISBERTO, M. H. F.; BARROS, F. A. R. The use of green banana pulp (GBPF) and peel (GBPeF) flours in food formulations may be a viable alternative to minimize post-harvest losses and improve the nutritional value of foods. Thus, the objec... ... |
Author(s): RAMOS, J. P. C.; LUZ, L. N. da; CAVALCANTI, J. J. V.; LIMA, L. M. de; FREIRE, R. M. M.; MELO FILHO, P. de A.; SANTOS, R. C. dos Germplasm collections are the main raw material for breeding programs. Peanut is an important oilseed that serves to oil and food markets. The identification of early-mature genotypes and earliness ad... ... |
Author(s): MARTHA JUNIOR, G. B.; ALVES, E. R. de A.; CONTINI, E. Increased food production can be achieved by incorporating more land into the productive process, by increasing productivity in already opened areas or by a combination of both strategies. By allowing... ... |
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