Search Publications
Filter by:
|
|
Author(s): MOURA, M. F.; TAKEMURA, C. M.; BASSOI, L. H.; OLIVEIRA, S. R. de M. Neste trabalho é apresentada a proposta uma metodologia semi-automática para construir portfólios tecnológicos, a partir de um grande número de publicações técnico-científicas. Para delimitar o conjun... ... |
|
Author(s): NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. da O controle das características sensoriais da carne bovina como maciez, sabor, suculência e cor faz parte dos interesses de produtores e comerciantes em satisfazerem as preferências do consumidor. |
|
|
|
|
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.