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Author(s): OLIVEIRA, M. E. B. de; LIMA, A. C.; ROCHA, L. S.; SANTOS, G. S.; MESQUITA, S. A. de; MOREIRA, R. L.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): LIMA, J. R.

Descreve-se o fluxograma básico para a produção de pasta à base de amêndoa de castanha de caju, favorecendo aos produtores e processadores uma alternativa para a utilização das amêndoas quebradas, que... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): PINTO, D. C. de A.; ARÉVALO, A. M.; FONTOURA, L. M.; ASCHERI, J. L. R.; CARVALHO, C. W. P. de

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): TEBA, C. da S.; ASCHERI, J. L. R.; CARVALHO, C. W. P. de

A mistura em proporções adequadas de arroz com feijão fornece proteína de alta qualidade, em decorrência da complementação mútua de aminoácidos, contribuindo para o aumento da qualidade nutricional de... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): LIMA, J. R.; SARAIVA, S. C. de O.; SOUSA, A. V. de

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): LAGUNA, L. E.; EGITO, A. S. do; BENEVIDES, S. D.; SANTOS, K. M. O. dos; LIMA, A. R.

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): XAVIER, J. M. Q.; FERREIRA, M. F.; MATTIETTO, R. A.

Repository: BDPA     Publication year: 2007

Author(s): GOES, E. S. dos R.; SOUZA, M. L. R. de; MICHKA, J. M. G.; KIMURA, K. S.; LARA, J. A. F. de; DELBEM, A. C.; GASPARINO, E.

With the goal of developing and characterizing the nutritional and sensory aspects of fresh pasta supplemented with tilapia protein concentrate, four types of pasta were prepared, with inclusion of 0,... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): WARWICK, D. R. N.; CARVALHO, R. R. C.; TALAMINI, V.; CARVALHO, E. de A.; JESUS JUNIOR, L. A. de

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): JUNQUEIRA, J. R. de J.; LIMA JÚNIOR, F. A. de; FERNANDES, G. S.; PAES, M. C. D.; PEREIRA, J.

Pastas are generally accepted all over the world, mainly because they are versatile, cheap and easy-to-prepare. They are not nutritionally balanced, since they provide mainly carbohydrates. As a resul... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

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