Search Publications
Filter by:
|
Author(s): GRACA, G. A. da; FONTES, P. T. N.; SOARES, A. C.; JESUS, M. S. de; MATOS, P. N.; LEITE NETA, M. T. S.; SIMOES, A. do N.; CARVALHO, L. M. de; OLIVEIRA JUNIOR, L. F. G. de; CARNELOSSI, M. A. G.; VASCONCELOS, A. de A. The physiological changes that occur during the growth and development of Mini Jack pumpkins fruits can leadto post-harvest losses, and shorten their shelf life. Thus, this work aimed to characterize... ... |
Author(s): WOHLRES-VIANA, S.; BERNARDO, K. B.; CUNHA, A. C. L. M.; REIS, D. R. de L.; ARASHIRO, E. K. N.; MACHADO, M. A.; VIANA, J. H. M.
|
Author(s): ARAUJO, F. P. de; OLIVEIRA, V. R. de; MELO, A. S. de Assim, objetivou-se avaliar o efeito da repicagem em resposta ao desenvolvimento de porta-enxertos de umbuzeiro. |
Author(s): POLI, J. S.; SILVA, G. A. da; POLETTO, C. M. o uso de leveduras selecionadas na elaboração de vinhos é fundamental para a melhoria e padronização do produto final. Sabe-se que o processo de manutenção de microrganismos pode acarretar mudanças em... ... |
Author(s): POLLETO, C. M.; SILVA, G. A. da; POLI, J. S. o emprego de leveduras autóctones selecionadas e adequadas pode ser um importante coadjuvante no processo de padronização e diferenciação do vinho. A preservação desses microrganismos, para pronta dis... ... |
Author(s): RIBEIRO FILHO, J. C.; LEMOS FILHO, L. C. A.; BASSOI, L. H.
|
Author(s): JÚNIOR, H. dos S. B.; TEODORO, V. A. M.; VICENTINI, N. M.; COSTA, R. G. B.; SOBRAL, D.; PAULA, J. C. J. de
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.