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Author(s): PICARELLI, É. V.; RAKOCEVIC, M.; MEDRADO, M. J. S.; ASSAD, E. D.; DOMINGOS, D. M.

Repository: BDPA     Publication year: 2007

Author(s): QUEIROZ, V. A. V.; MENEZES, C. B. de; CARVALHO, C. W. P. de; GALDEANO, M. C.; CAPRILES, V. D.; OLIVEIRA, F. C. E. de

O presente documento tem o objetivo de reunir os principais resultados obtidos nas avaliações sensoriais, nutricionais e funcionais dos produtos sem glúten à base de sorgo integral desenvolvidos, até... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): FOGACA, F. H. dos S.

O surimi é uma carne de pescado, submetida a lavagens sucessivas, onde se eliminam gordura, sangue, substâncias odoríferas e proteínas solúveis em água, resultando em uma pasta branca, sem odor e sabo... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): GUERRA, N. B.; LIMA, L. L. A.; PEREIRA, G. E.; ANDRADE, S. A. C.; SILVEIRA, K. C. da; LIMA, T. L. A.

Given the lack of available information on the subject, this study aims to characterize and evaluate the sensory stability of the experimental wines made from Vitis Vinifera - Syrah, Petit Verdot, Tem... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): PINELI, L.; OLIVEIRA, G.; MENDONÇA, M.; BORGO, L.; FREIRE, E.; CELESTINO, S. M. C.; CHIARELLO, M.; BOTELHO, R.

Abstract: Chemical and sensory properties of a mechanically extracted, degummed and bleached oil from baru (Dipteryx alata Vog.) almonds were traced during storage. Baru oil (BO) was packed with and w... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): ALVES, M. P. de C.; CAMILO, S. A. do N.; WANG, S. H.; TORREZAN, R.; HASHIMOTO, K. M.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): CAMILO, S. A. do N.; ALVES, M. P. de C.; WANG, S. H.; TORREZAN, R.; DANTER, A. C. R.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): CAMILO, S. A. do N.; WANG, S. H.; ALVES, M. P. de C.; TORREZAN, R.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): SOUZA, R. C. de; VIDAL, L.; TOJAL, F.; FREITAS, D. de G. C.; DELIZA, R.

Repository: BDPA     Publication year: 2014

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