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Author(s): FREITAS, A. S. DE; DANTAS, B. DOS S.; ARAÚJO, I. M. DA S.; GARRUTI, D. dos S.
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Author(s): GARRUTI, D. dos S.; LIMA, J. R.; MELO, D. S.; BARBOSA, A. E. D.; VASCONCELOS, D. M. Este estudo teve como objetivo desenvolver uma metodologia para a análise da qualidade sensorial de amêndoas de castanha-de-caju e investigar o perfil sensorial das amêndoas das principais cultivares... ... |
Author(s): SILVA, J. da; PRUDENCIO, S.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; GREGORUT, C.; FONSECA, F.; MATTOSO, L. H. C.
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Author(s): LUIZ, A. J. B.; LUIZ, C. B. da S. Resumo: O uso de métodos quantitativos para a análise de textos possui inúmeras aplicações em diversas áreas, como na identificação de autores, na crítica e no estudo da história da literatura, no map... ... |
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Author(s): AURIEMA, B. E.; CORREA, F. J.; GUIMARÃES, J. de T.; SOARES, P. T. dos S.; ZONTA, E.; ROSA, R. C. C.; ROSENTHAL, A.; LUCHESE, R. E.; ESMERINO, E. A.; MATHIAS, S. P. The potential of green banana biomass (GBB) as a natural ingredient and its impact as a fat replacer in chicken mortadella on sensory perception were investigated. The GBB was assessed for physicochem... ... |
Author(s): VERÍSSIMO, C. M.; MORAIS, S. de M.; LIMA, L. L. de A.; PEREIRA, G. E.; MACIEL, M. I. S. The need for rapid and low-cost methods has made consumer-based methodologies, such as check-all-that-apply (CATA), a reality in sensory science instead of the traditional tools, namely, descriptive a... ... |
Author(s): FRIGHETTO, R. T. S.; TERAO, D.; SASAKI, F. F. C.; CERQUEIRA, T. S. Resumo: Os tecidos vegetais vivos respiram (consomem oxigênio e liberam dióxido de carbono) e sintetizam etileno que se difundem na fase gasosa através dos espaços intercelulares para fora dos tecidos... ... |
Author(s): FERREIRA, F. M.; CHAVES, S. F. da S.; PEIXOTO, M. A.; ALVES, R. S.; COELHO, I. F.; RESENDE, M. D. V. de; SANTOS, G. A. dos; BHERING, L. L. Multi-trait multi-environment (MTME) models were fitted to eucalyptus breeding trials data to assess residual variance structure, genetic stability and adaptability. To do so, 215 eucalyptus clones we... ... |
Author(s): FERREIRA, F. M.; EVANGELISTA, J. S. P. C.; CHAVES, S. F. da S.; ALVES, R. S.; SILVA, D. B.; MALIKOUSKI, R. G.; RESENDE, M. D. V. de; BHERING, L. L.; SANTOS, G. A. Forest plantations are strong allies in preserving natural resources, providing social and economic benefits. The plantations carried out in the coming years will be vital to meet the growing demand f... ... |
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