Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: SILVA, L. dos S.; SILVA, P. T. de S. e; CAVALCANTE, I. H. L.

This study evaluated the impact of fulvic acid and free amino acids on paclobutrazol soil residue, their absorption and effects on ?Keitt? mango grown in tropical semi-arid environmental conditions. T... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: MAY, A.; FERREIRA, W. P. M.; VIANA, R. da S.; VILELA, E. S. D.; SILVA, E. H. F. M. da; VIEIRA JUNIOR, N. A.; HIRANO, R. T.; SANTOS, M. de S. dos; MOREIRA, B. R. de A.

Abstract: Brazil is the largest coffee producer in the world. In view of the concern for sustainable development in its economic, social and environmental dimensions, the present study was developed t... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: BARROS, V. R. S. M.; ALBINO, L. F. T.; DALÓLIO, F. S.; BRUMANO, G.; TAVERNARI, F. de C.; CALDERANO, A. A.; ROSTAGNO, H. S.

Abstract: The objective was to determine the standardized ileal amino acid digestibility (SIAAD) in soybean meal (SBM), corn + SBM, wheat + SBM and a protein free diet (PFD) associated with phytase. A... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: MIELE, A.; RIZZON, L. A.; ZANOTTO, D. L.

Grapejuice is an important segment ofthe Brazilian vitiviniculture, which production is concentrated in the Serra Gaúcha region, State of Rio Grande do Sul, Brazil. In average, over than 100 million k... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: OLIVEIRA, M. E. A. S.; BASSINELLO, P. Z.; COLOMBARI FILHO, J. M.; CARVALHO, C. W. P. de; TAKEITI, C. Y.

In this work, the impact of germination and debranning on the total (TAA) and free (FAA) amino acid in four rice cultivars were evaluated. The rice genotypes were germinated, polished and analyzed by... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: SCHMIDT, F.; DE BONA, F. D.; MONTEIRO, F. A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: OLIVEIRA, M. E. A. S.; BASSINELLO, P. Z.; COLOMBARI FILHO, J. M.; CARVALHO, C. W. P. de; TAKEITI, C. Y.

Rice (Oryza spp.) is one of the most widely consumed cereal in the world. Germination and parboiling are processes used to affect the technological, sensory and nutritional quality of rice. The aim of... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: MOUCO, M. A. do C.; LIMA, M. A. C. de; SANTOS, S. C. A. dos; RODRIGUES, F. M.; SILVA, A. L. da; AZEVEDO, S. S. N.

With the objective to increase panicle length and improve fruit retention and quality.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Autoria: RODRIGUES, P. H. M.; GOMES, R. da C.; MEYER, P. M.; BORGATTI, L. M. O.; FRANCO, F. M. J.; GODOY, G. L. A. de

The objective of this study was to evaluate the chemical composition, fermentation patterns and aerobic stability of sugarcane silages with addition of amino acid production (monosodium glutamate) by-... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.