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Autoria: MIRANDA, M. Z. de; FRONZA, V.; SOARES SOBRINHO, J.; TATSCH, P. O.

The Glutopeak is a quick and on a small-scale method, and has been proposed as an alternative to evaluate wheat and as a tool to predict the baking quality of flour.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: MIRANDA, M. Z. de; TATSCH, P. O.; FRONZA, V.; SOARES SOBRINHO, J.

GlutoPeak method has been proposed as an alternative method for evaluating wheat and as a tool to predict the baking quality of flour, by measuring the gluten aggregation (rapid and flour saving). The... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: COSTA, M. S.; SCHOLZ, M. B. dos S.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCO, C. M. L.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; SCHEEREN, P. L.; DOTTO, S. R.; BRUNETTA, D.; BASSOI, M.; CAMPOS, L. A.; FRANCO, F.; ROSA FILHO, O.; ROSA, A.; ALMEIDA, J.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2006

Autoria: MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; SCHEEREN, P. L.; DOTTO, S. R.; BRUNETTA, D.; BASSOI, M. C.; CAMPOS, L. A.; FRANCO, F.; ROSA FILHO, O.; ROSA, A.; ALMEIDA, J.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2006

Autoria: LAIGNIER, F.; AKUTSU, R. de C. C. de A.; MALDONADE, I. R.; PACHECO, M. T. B.; SILVA, V. S. N.; MENDONÇA, M. A.; ZANDONADI, R. P.; RAPOSO, A.; BOTELHO, R. B. A.

This study aimed to develop gluten-free bread samples using different concentrations of Amorphophallus konjac flour (0%, 12.5%, 25%, 37.5%, and 50% of the total flour content) and to evaluate their nu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: SOARES, M. S.; PARISOTO, P. P.; VIANNA, N. C. A.; HAMM. B. L.; ECKHARDT, D. P.; AGUILA, L. S. H. D.; AGUILA, J. S. D.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: SEVIDANIS, M. M.; SCHOLZ, M. B. dos S.; MIRANDA, M. Z. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: CARVALHO, A. V.; OLIVEIRA, M. do S. P. de; CARVALHO, M. N.; GOMES, I. C. L.

O objetivo deste trabalho foi obter produtos de panificação a partir da substituição parcial da farinha de trigo pela farinha de pupunha integral. A farinha foi obtida por meio da retirada da semente... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Autoria: NASCIMENTO JUNIOR, A. do; BASSOI, M. C.; SÓ e SILVA, M.; CAIERÃO, E.; MIRANDA, M. Z. de

The triticale cultivar BRS Harmonia has moderate resistance to leaf rust, is outstanding in grain yield and quality, and its flour is suitable for cookie baking. It is an excellent alternative as wint... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

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