Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): PAES, M. C. D.; TEIXEIRA, F. F.

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): ASSIS, O. B. G.; BRITTO, D. de; FORATO, L. A.

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): CROCHEMORE, A. G.; MATTOS, M. L. T.; VENDRUSCOLO, C. T.; CASTRO, L. A. S. de

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): SILVA, I. M. M.; ALCÂNTARA, M. A.; TERZI, S. da C.; CORDEIRO, A. M. T. M.; GOTTSCHALK, L. M. F.; BRAGA, A. L. M.

Este trabalho teve como objetivo avaliar o impacto do uso de tecnologias de encapsulação na atividade de lipases. Foram utilizados os extratos enzimáticos de duas cepas: uma selvagem C e outra mutante... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): ANDRADE, L. C. dos R.; CICARELLO, J. de F. G. M.; KRYCHIJANOSWKI, T.; LAZZAROTTO, M.

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): MATTOS, B. B.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.; GOMES, E. A.; BARBOSA, M. V.; BARACHO, A. de O.; SOARES, E. A. C.; MARRIEL, I. E.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): ALMEIDA, L. G.; SILVA, E. M. da; MAGALHAES, P. C.; KARAM, D.; REIS, C. O. dos; GOMES JÚNIOR, C. C.; MARQUES, D. M.

Low water availability is regarded as an abiotic stress that limits the agricultural production. Due to the physical and chemical characteristics of chitosan (CHT), this substance might stimulate phys... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): RODRIGUES, J. P.; COELHO, C. C. DE S.; SOARES, A. G.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; FONSECA, M. J. de O.; FREITAS-SILVA, O.

O objetivo do presente trabalho foi desenvolver um revestimento elaborado a partir dos biopolímeros alginato de sódio e quitosana, incorporando nanopartículas de óxido de zinco para manutenção das car... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2024

Author(s): CAMPOS, A. D.; OLIVEIRA, R. P. de; UENO, B.; CASTRO, L. A. S. de

A quitosana é um biopolímero natural, seguro e barato, produzido a partir da quitina. A quitina é o polissacarídeo orgânico mais abundante na terra depois da celulose. Constitui o principal polímero d... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): ASSIS, O. B. G. de; BRITTO, D. de

O emprego de coberturas comestíveis na conservação de frutas na condição pós-colheita, sejam intactas ou minimamente processadas, temsido preconizado como uma tecnologia emergente e de grande potencia... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.