Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

This paper reviews the recent advances in the understanding of the fruit ripening process and describes future challenges. Fruit ripening is a complex developmental process which is orchestrated by th... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

The seedless table grape cultivar 'BRS Clara' (Vitis vinifera L.) presents yellowish-green berries and was developed for growing in tropical regions. In Brazilian tropical areas irrigation is usually... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Abstract: Literary references on the quality of juice of sweet sorghum crop following chemical ripening agents spraying are rarely found up, mostly concerning to the trinexapac-ethyl. Accordingly, thi... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

The aim of this study was to determine the conditioning temperature period for inducing uniform ripening of ‘Abate Fetel’ pears as well as to determine the maximum storage period with no quality loss.... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

'Rocha' pears were harvested in January 2012, when the fruit in the orchard reached commercial maturity, defined by flesh firmness of 67 N and prevalence of 6 and 7 rates in the starch scale (from 1 t... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Ripening stage is one of the most important factors that influence astringency removal from persimmon fruit.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

Nutritionally, cheese and other dairy products have been highlighted especially as a calcium source. Access to minerals is dependent on variables related to diet, lifestyle, and also the health status... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Ripening stage is one of the most important factors that influence astringency removal from persimmon fruit. This work aimed to evaluate the efficiency of tannin polymerization for fruit harvested at... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

The capacity of European pear fruit (Pyrus communis L.) to ripen after harvest develops during the final stages of growth on the tree. The objective of this study was to characterize changes in Bartle... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

'Rama Forte' persimmon fruits were harvest at three ripening stages (yellow, orange and red) and exposed to 70 KPa CO2 atmosphere for 12 and 18 h at 22}C and 95 % RH to promote the polymerization of s... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.