Technologies
Filter by:
*Content only available in Portuguese
A cultivar de uva branca ‘BRS Bibiana’ destinada à elaboração de vinho é uma opção de ciclo intermediário (150 dias) para a Serra Gaúcha. Destaque para o potencial glucométrico, que pode atingir 2 ...Agricultural practice: For planting/sowing Launch year: 2019 Responsible Unit: Embrapa Grape & Wine |
Cowpea cultivar that offers wide adaptation, early cycle, modern plant architecture, and grains with large commercial acceptance. Production of dry beans/peas and green beans/peas (purple pod) FEATUR Product: Cultivar Launch year: 2009 Responsible Unit: Embrapa Mid-North |
*Content only available in Portuguese
A BRS Bibiana é uma cultivar de uva para elaboração de vinho branco, cujas características remetem àqueles de uvas europeias, especialmente o Sauvignon Blanc. Adapta-se melhor ao clima subtropical ...Product: Cultivar Launch year: 2019 Responsible Unit: Embrapa Grape & Wine |
BRS Utinga is a rugged white cowpea cultivar with a large bean size. It has excellent grain quality, high production potential and a modern architecture that suits both manual and mechanized harvestin Product: Cultivar Launch year: 2023 Responsible Unit: Embrapa Eastern Amazon |
*Content only available in Portuguese
Biofungicida à base de fungos Trichoderma sp. desenvolvido em parceria com o Instituto Matogrossense do Algodão (IMAmt) para o controle biológico principalmente da doença do mofo-branco n ...Product: Agrochemicals and similar chemical and/or biological products Launch year: 2020 Responsible Unit: Embrapa Environment |
*Content only available in Portuguese
A ‘BRS UV 127 31’, também conhecida por ‘BRS Lorena’, é uma cultivar de uva branca, com sabor moscatel, indicada para a elaboração de vinhos brancos de mesa aromáticos e frisantes. Plenamente adap ...Product: Cultivar Launch year: 2001 Responsible Unit: Embrapa Grape & Wine |
The availability of the Pineapple Culture Production System for the state of Acre, Brazil, has the objective of providing access to knowledge and technological solutions to all segments li ...Agricultural System: Cultivation system Launch year: 2018 Responsible Unit: Embrapa Acre |
*Content only available in Portuguese
A solução consiste em um protocolo tecnológico original (microvinificação e cantina experimental) – envolvendo a variedade de uva (BRS Lorena), a linhagem Saccharomyces cerevisiae Embrapa ...Process: To obtain beverage Launch year: 2008 Responsible Unit: Embrapa Grape & Wine |
*Content only available in Portuguese
A ‘BRS UV 106 93’, também conhecida por ‘Moscato Embrapa’, é uma cultivar de uva branca, moscatel para elaboração de vinho branco meio seco, de sabor tipicamente aromático, de baixa acidez e agrad ...Product: Cultivar Launch year: 1997 Responsible Unit: Embrapa Grape & Wine |
*Content only available in Portuguese
A agricultura no estado do Amapá caracteriza-se pela derrubada e queima da floresta, com o plantio de culturas de subsistência, principalmente a mandioca, por dois ou três anos consecutivos, e pos ...Agricultural practice: Other agricultural practices Launch year: 1999 Responsible Unit: Embrapa Amapá |