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Author(s): CARVALHO, M. A.; RAMOS, A. K. B.; KARIA, C. T.; FERNANDES, F. D.; BRAGA, G. J. Abstract: The use of forage legumes in tropical areas, besides the biological fixation capacity of atmospheric nitrogen, contributes to improve the nutritive value of animal diets. Despite its importa... ... |
Author(s): SANTOS, J. C. F.; CUNHA, A. J. da; FERREIRA, F. A.; SANTOS, R. H. S.; SAKIYAMA, N. S.; LIMA, P. C. de The aim of this study was to evaluate the cultivation of perennial herbaceous legumes on weed control and yield of the coffee crop in the Cerrado. The experimental design was a randomized complete blo... ... |
Author(s): ASSIS, G. M. L. de; DUBEUX JUNIOR, J. C. B. Grass pastures in monoculture are the predominant system in transition zone climates, where warm-season perennial grasses are usually cultivated. Mixed grass-legume pastures are worldwide recognized f... ... |
Author(s): OLIVEIRA, S. P. de Introdução. Oferta de frutas, legumes no município do Rio de Janeiro. Consumo de frutas, legumes e verduras no município do Rio de Janeiro. Considerações finais. Referências bibliográficas. |
Author(s): VALENTIM, J. F.; ANDRADE, C. M. S. de; SALES, M. F. L.; ASSIS, G. M. L. de; SA, C. P. de; COSTA, F. de S. Brazil has 112 million hectares of cultivated pastures (IBGE, 2017), of which 52% are degraded and 25% in degradation (DIAS-FILHO, 2014), according to estimates. Livestock intensification is the main... ... |
Author(s): OLIVEIRA, S. P. de; WOLKOFF, D. B.; COUTO, S. G.; GOMES, F. da S.; SILVA, J. R. da; SANTOS, C. F. dos; BOTELHO, I. Z. Diagnóstico da oferta de frutas, legumes e verduras na Unidade de Alimentação e Nutrição (UAN) da empresa; Diagnóstico do consumo de frutas, legumes e verduras dos funcionários; Identificando modos de... ... |
Author(s): BONTEMPS, C.; ELLIOTT, G. N.; SIMON, M. F.; REIS JUNIOR, F. B. dos; GROSS, E.; LAWTON, R. C.; ELIAS NETO, N.; LOUREIRO, M. de F.; FARIA, S. M. de; SPRENTE, J. I.; JAMES, E. K.; YOUNG, P. W. Burkholderia has only recently been recognized as a potential nitrogen-fixing symbiont of legumes, but we find that the origins of symbiosis in Burkholderia are much deeper than previously suspected.... ... |
Author(s): NEVES, M. C. P. Segurança dos alimentos. Perigos químicos na produção agrícola. Perigos biológicos. Perigos físicos. Agricultura orgânica. Perigos na produção de frutas, legumes e verduras: agricultura convencional x... ... |
Author(s): BASTOS, E. A.; CARDOSO, M. J.; SILVA, E. M. da; NASCIMENTO, S. P.; GOMIDE, R. L.
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Author(s): OLIVEIRA, S. P. de; TABAI, K. C.; SILVA, M. S. da C.; MANSO, T. C. R.; MATTA, V. M. da Seleção do público-alvo e coleta de dados nas unidades de educação infantil; Diagnóstico do ambiente nas unidades de educação infantil; Consumo de frutas, legumes e verduras das crianças das unidades... ... |
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