Search Publications
Filter by:
Author(s): CARVALHO, M. A.; RAMOS, A. K. B.; KARIA, C. T.; FERNANDES, F. D.; BRAGA, G. J. Abstract: The use of forage legumes in tropical areas, besides the biological fixation capacity of atmospheric nitrogen, contributes to improve the nutritive value of animal diets. Despite its importa... ... |
Author(s): OLIVEIRA, S. P. de Introdução. Oferta de frutas, legumes no município do Rio de Janeiro. Consumo de frutas, legumes e verduras no município do Rio de Janeiro. Considerações finais. Referências bibliográficas. |
Author(s): VALENTIM, J. F.; ANDRADE, C. M. S. de; SALES, M. F. L.; ASSIS, G. M. L. de; SA, C. P. de; COSTA, F. de S. Brazil has 112 million hectares of cultivated pastures (IBGE, 2017), of which 52% are degraded and 25% in degradation (DIAS-FILHO, 2014), according to estimates. Livestock intensification is the main... ... |
Author(s): OLIVEIRA, S. P. de; WOLKOFF, D. B.; COUTO, S. G.; GOMES, F. da S.; SILVA, J. R. da; SANTOS, C. F. dos; BOTELHO, I. Z. Diagnóstico da oferta de frutas, legumes e verduras na Unidade de Alimentação e Nutrição (UAN) da empresa; Diagnóstico do consumo de frutas, legumes e verduras dos funcionários; Identificando modos de... ... |
Author(s): NEVES, M. C. P. Segurança dos alimentos; Perigos químicos na produção agrícola; Perigos biológicos; Perigos físicos; Agricultura orgânica; Perigos na produção de frutas, legumes e verduras: agricultura convencional x... ... |
Author(s): BONTEMPS, C.; ELLIOTT, G. N.; SIMON, M. F.; REIS JUNIOR, F. B. dos; GROSS, E.; LAWTON, R. C.; ELIAS NETO, N.; LOUREIRO, M. de F.; FARIA, S. M. de; SPRENTE, J. I.; JAMES, E. K.; YOUNG, P. W. Burkholderia has only recently been recognized as a potential nitrogen-fixing symbiont of legumes, but we find that the origins of symbiosis in Burkholderia are much deeper than previously suspected.... ... |
Author(s): OLIVEIRA, S. P. de; TABAI, K. C.; SILVA, M. S. da C.; MANSO, T. C. R.; MATTA, V. M. da Seleção do público-alvo e coleta de dados nas unidades de educação infantil; Diagnóstico do ambiente nas unidades de educação infantil; Consumo de frutas, legumes e verduras das crianças das unidades... ... |
Author(s): NOLLA, A.; JUCKSH, I.; CASTALDO, J. H.; ALVARENGA, R. C.; ALBRECHT, L. P. The presence of weeds on fields is a concern for farmers, due to competition with the commercial crops, reducing yields. The intercropping of maize with legumes provides weed control; after senescence... ... |
Author(s): RANGEL, J. H. de A.; MUNIZ, E. N.; SOUZA, S. F. de; SANTOS, R. D. dos; PIOVEZAN, U. In the Brazilian semiarid, there are recommendations for the cultivation of gliricidia to use as protein banks, in association with forage cactus, maize, bean, use as live fences, and as preserved for... ... |
Author(s): MIRANDA, C. H. B.; SATTLER, S.; PEDERSEN, J.; VOGEL, K. Biomass samples of the tropical grasses Brachiaria brizantha (Hochst. ex A. Rich.) Staph, Brachiaria humidicola (Rendle) Schweick, Brachiaria decumbens Staph, Panicum maximum Jacq., Pennistetum alopec... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.