Search Publications
Filter by:
|
|
Author(s): SILVA, L. C.; MORELI, A. P.; SIQUEIRA, A. J. H. Neste capítulo, são abordadas questões técnicas relacionadas ao preparo, secagem e a armazenagem. |
|
Author(s): SILVA, J. de S. e S.; LOPES, R. P.; VITOR, D. G.; DONZELES, S. M. L. Introdução; Tipos de fornalhas para a secagem do café; Fornalhas; Fornalha horizontal tipo tubo/carcaça; Recomendações para o uso correto da fornalha. |
|
Author(s): GARCIA, Y. M. de O.; BORSATO, A. V.; FEIDEN, A.; FEIDEN, A.; GALVANI, F.; SANTOS, K. A. S. dos; PEREIRA, Y. C. A. A polpa proveniente do fruto da bocaiuva é utilizada na produção de óleo, farinha, cosméticos e na indústria alimentícia. Em Corumbá-MS esta polpa tem sido destinada para fabricação de sorvete (polpa... ... |
Author(s): GALVANI, F.; OLIVEIRA, D. G. O trabalho procurou otimizar a melhor temperatura de secagem dos cocos de bocaiúva de modo a atingir um teor de umidade nos cocos favorável para posterior separação mecânica do endocarpo da amêndoa. |
Author(s): ANGELOTTI NETO, A.; SILVA, F. das G. B.; PRIMAVESI, O. M. A. S. P. R.; VAZ, C. M. P.; NAIME, J. de M.; CRESTANA, S.
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.