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Os baculovírus são o grupo mais estudado e mais comum de vírus patogênicos a insetos e, por isso, têm alto potencial para serem usados como agentes de controle biológico de pragas de importância a

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Product: Agrochemicals and similar chemical and/or biological products     Launch year: 2017     Responsible Unit: Embrapa Maize & Sorghum

*Content only available in Portuguese

É um processo de tratamento pós-colheita de frutas que consiste no uso combinado de tecnologias limpas, alternativas ao uso de fungicidas no tratamento pós-colheita. Possibilita a disponibilização

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Process: To obtain machinery, implement, equipment and prototypes     Launch year: 2014     Responsible Unit: Embrapa Environment

*Content only available in Portuguese

As recomendações de manuseio e conservação pós-colheita de frutos de Passiflora setacea cultivar BRS Pérola do Cerrado e Passiflora alata cultivar BRS Mel do Cerrado visam munir

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Agricultural practice: For post-harvest management     Launch year: 2017     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

The BRS Anton melon cultivar is a hybrid of the yellow group recommended not only for the environmental conditions of the San Francisco River Valley region, which concentrates small and medium far

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Product: Cultivar     Launch year: 2019     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

The development of alternatives for the processing of green coconut shells helps reduce the inadequate disposal of solid waste and provides a new income option for production sites. The green coco

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Process: To obtain fertilizer, corrective, remineralizer, substratum     Launch year: 2004     Responsible Unit: Embrapa Tropical Agroindustry

*Content only available in Portuguese

Para a manutenção da qualidade e aumento da vida útil dos frutos de Passiflora setacea e Passiflora alata os mesmos devem ser colhidos no ponto ideal de colheita, transportados e

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2017     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

As hortaliças são expostas ao sol por tempo prolongado e selecionadas dentro das caixas ou sobre superfícies ásperas, o que resulta em danos mecânicos que reduzem a sua durabilidade pós-colheita.

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Process: To obtain machinery, implement, equipment and prototypes     Launch year: 2014     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

*Content only available in Portuguese

A Unidade Móvel de Sombreamento (UMS) é uma estrutura metálica simples e de baixo custo, recomendada para pequenas operações de beneficiamento, como seleção e embalagem, que podem ser feitas sobre

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Process: To obtain machinery, implement, equipment and prototypes     Launch year: 2014     Responsible Unit: Embrapa Vegetables

It is a comprehensive and multidisciplinary agricultural management system with technical information for all stages of cassava cultivation in the semiarid region (Manihot esculenta. Crantz). It discu

Agricultural System: Monocultural production system     Launch year: 2020     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

Industrial process applied to fresh mango (post-harvest), aiming to control the fruit fly. It consists of immersing the fruit in hot water (46.1⁰C) for 75 minutes (for fruits weighing less than 425

Agricultural practice: For post-harvest management     Launch year: 1990     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits