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Autoria: HALLERMAN, E. M.; BREDLAU, J. P.; CAMARGO, L. S. de A.; DAGLI, M. L. Z.; KAREMBU, M.; NGURE, G.; ROMERO-ALDEMITA, R.; ROCHA-SALAVARRIETA, P. J.; TIZARD, M.; WALTON, M.; WRAY-CAHEN, D. Traditional breeding techniques, applied incrementally over thousands of years, have yielded huge benefits in the characteristics of agricultural animals. This is a result of significant, measurable c... ... |
Autoria: FIGUEIREDO, L. H. M.; VASCONCELLOS, A. G.; PRADO, G. S.; SA, M. F. G. de
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Autoria: SOUZA, T. L. P. O. de; FARIA, J. C. de; ARAGÃO, F. J. L.; DEL PELOSO, M. J.; FARIA, L. C. de; AGUIAR, M. S. de; WENDLAND, A.; QUINTELA, E. D.; CABRERA DIAZ, J. L.; MAGALDI, M. C. de S.; SOUZA, N. P. de; COSTA, A. G.; TRINDADE, N. L. S. R.; MARANGON, M. A.; MELO, C. L. P. de; HUNGRIA, M.; PEREIRA FILHO, I. A.; WRUCK, F. J.; ALMEIDA, V. M. de; BRAZ, A. J. B. P.; MARTINS, M.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C. Em pesquisas desenvolvidas pela Embrapa, desde o início dos anos 90, estratégias biotecnológicas estão sendo aplicadas para a obtenção de plantas geneticamente modificadas para expressarem resistência... ... |
Autoria: LIVRAMENTO, K. G. do; FREITAS, N. C.; TRINDADE, L. de O. R.; TEIXEIRA, L. G. da S.; PAIVA, L. V.; BORDALLO, P. do N.; DINIZ, L. E. C.
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Autoria: FERREIRA, T. M. M.; SANTOS, M. de L.; LOPES, C. L.; SOUSA, C. A. F. de; SOUZA JUNIOR, M. T. Setaria viridis (L.) P. Beauv. is a species proposed to be used as model plant in reverse genetics studies for the validation of gene function. Soil salinity is a recurring problem present in more tha... ... |
Autoria: GODOI JUNIOR, M. A.; SILVA, R. S. da; SOUSA, R. N. de; PINTO, C. M. F.; RIBEIRO, W. S.; MENDES, K. F. This study aimed to assess various dormancy-breaking methods’ effects on tubers and initial plant development. The treatments included gibberellic acid immersion, ethylene exposure, purple nutsedge ex... ... |
Autoria: CIPRIANO, T. de M.; PEDROSO, M. T. M.; NUNES, I. A. de P.; QUEIROZ, L. N.; ARAGÃO, F. J. L. Lettuce is one of the most widely consumed vegetables in the world, commonly eaten fresh in salads, sandwiches, wraps, and as a garnish in various dishes. Consequently, it is a very promising vehicle... ... |
Autoria: FERNANDES, P. M. B.; FAVARATTO, L.; FERNANDES, A. A. R.; VICIEN, C.; CAPALBO, D. M. F.; ZERBINI, F. M. Abstract: CRISPR technology offers the opportunity for partnership between biotechnology and organic agriculture to the mitigation of food insecurity, which may be one of the few ways to truly sustain... ... |
Autoria: SANTOS, E. B.; SOUZA, A. da S.; SILVEIRA, D. M. de S.; MENDES, M. I. de S.; SOUZA, K. A. de; VIDAL, Á. M. A mandioca é uma cultura bastante difundida e importante, principalmente por ser constituinte da base alimentar de populações carentes da América Latina, África e Ásia (OLIVEIRA et al., 2001), além de... ... |
Autoria: GUERRA, A. F.; SANTOS, J. de F.; FERREIRA, L. T.; ROCHA, O. C. The innovative effort of coffee growers, through the adoption of good practices and technologies developed by educational, research and extension institutions, notably those members of the Consórcio P... ... |
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