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Autoria: FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; CARVALHO, S. C. S.; BOGUSZ JR., S. Sous vide is a term of French origin that means “under vacuum”. |
Autoria: FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; CARVALHO, S. C. S.; BOGUSZ JUNIOR, S.; NASSU, R. T. Sous vide is a term of French origin that means “under vacuum”. It is a cooking technique that preserves the integrity of food by heating it for long periods at relatively low temperatures [1]. |
Autoria: MELLO, J. C. C. B. S. de; GOMES, E. G.; MEZA, L. A.; BIONDI NETO, L.; ABREU, U. G. P. de; CARVALHO, T. B. de; ZEN, S. de
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Autoria: BENTO, J. A. C.; BASSINELLO, P. Z.; CARVALHO, R. N.; SOUZA NETO, M. A. de; CALIARI, M.; SOARES JÚNIOR, M. S. This research aimed to verify how the preparation method affects the functional and technological properties of colorful bean flours to expand their potential for application in various food products.... ... |
Autoria: COSTA, T. G. da; OLIVEIRA, L. O. F. de; CARAMALAC, L. S.; GOMES, R. da C.; ARAÚJO, T. L. A. C. de The objective was evaluated the results of energy supplementation strategies of growth crossbred calves during the dry, in Nova Andradina/MS - Brazil. The crossbred calves (½ Angus & ½ Nellore; n=170;... ... |
Autoria: TULLIO, R. R.; AALHUS, J. L.; NASSU, R. T.; JUÁREZ, M.; BERNDT, A.; SILVA, M. L. P. da; ROLLAND, D. C.; ALENCAR, M. M. de; DUGAN, M. E. R.
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Autoria: PFEIFER, L. F. M.; RPDRIGUES, W. B.; SILVA, K. C. da; ANACHE, N. A.; CASTRO, N. A.; CASTILHO, E. M.; NOGUEIRA, E. The objective of this study was to evaluate the effect of a PGF2α-analogue (PGF) on ovulation and pregnancy rates after timed artificial insemination (TAI) in cattle. In Experiment 1 cows receive... ... |
Autoria: MELO, A. L. de; SOUZA, M. M. de; REGITANO, L. C. de A. A qualidade da carne é determinada pela cor da carne, cor da gordura, textura, marmoreio e maciez, sendo esta última o atributo mais valorizado pelos consumidores. A análise dessas características só... ... |
Autoria: FRANCISCO, V. C.; LAZARINI, G.; MAURÍCIO, R. A.; OKUMURA, F.; TULLIO, R. R.; MARCONDES, C. R.; NASSU, R. T. A maturação a seco ("dry-aging") é um processo em que a carne é maturada sem embalagem, em condições de temperatura e umidade controladas. Apesar de ter como desvantagem menor rendimento durante o pro... ... |
Autoria: MEDEIROS, S. R. de; DIAS, F. R. T.; MALAFAIA, G. C. No mês passado, o governo americano promoveu uma reunião de cúpula com a presença de mais de 40 líderes mundiais para discussão sobre mudanças climáticas,como uma reafirmação de seu retorno ao Acordo... ... |
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