Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; CARVALHO, S. C. S.; BOGUSZ JR., S.

Sous vide is a term of French origin that means “under vacuum”.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; CARVALHO, S. C. S.; BOGUSZ JUNIOR, S.; NASSU, R. T.

Sous vide is a term of French origin that means “under vacuum”. It is a cooking technique that preserves the integrity of food by heating it for long periods at relatively low temperatures [1].

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: MELLO, J. C. C. B. S. de; GOMES, E. G.; MEZA, L. A.; BIONDI NETO, L.; ABREU, U. G. P. de; CARVALHO, T. B. de; ZEN, S. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: BENTO, J. A. C.; BASSINELLO, P. Z.; CARVALHO, R. N.; SOUZA NETO, M. A. de; CALIARI, M.; SOARES JÚNIOR, M. S.

This research aimed to verify how the preparation method affects the functional and technological properties of colorful bean flours to expand their potential for application in various food products.... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: NUNES, P. C. de A.; KAMCHEN, S. G.; ROCHA, B. F. da; CARLOS, F. de M.; XAVIER, I. M.; POLIZEL NETO, A.; PAREIRA, D. H.; PEDREIRA, B. C. e

Important world markets are requiring safer, consumer-friendly food, encouraging further studies on beef information. Feed supplementation of grazing cattle may influence on the beef tenderness, mainl... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: FARIA, B. M. de; GENRO, T. C. M.; ROSSETTO, J.; SAVIAN, J. V.; BERNDT, A.; BAYER, C.; CARVALHO, P. C. de F.; OLIVEIRA, P. P. A.; SANTOS, A. de S.

Natural grasslands are the main feed basis for beef cattle production systems in Southern Brazil. It are the main feed basis for beef cattle production systems in Southern Brazil.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; JUÁREZ, M.; BASARAB, J. A.; BARON, V. S.; AALHUS, J. L.

To evaluate meat quality of beef with different a-tocopherol tissue levels, 55 feedlot steers were fed a barley-based finisher diet with four vitamin E supplementation levels (0, 350, 700 and 14... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: SANTOS, S. A.; SOUZA, G. S. e; COSTA, C.; ABREU, U. G. P. de; ALVES, F. V.; ÍTAVO, L. C. V.

Weight-age and hip height-age relations of Nellore calves, from birth to 10 months old were fitted using a logistic model including sex and year of birth as fixed effects. Calves and their dams were r... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: NASSU, R. T.; UTTAREO, B.; AALHUS, J. L.; ZAWADSKI, S.; JUÁREZ, M.; DUGAN, M. E. R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; HE, M. L.; MCALLISTER, T. A.; AALHUS, J. L.; ALDAI, N.; KRAMER, J. K. G.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.