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Autoria: AZOUBEL, P. M.; TONON, R. V.; ANTONIO, G. C.; KUROZAWA, L. E.; MURR, F. E. X.

In this work, the influence of osmotic pretreatments on dried cashew apple acceptability was evaluated.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: OLIVEIRA, M. A. de; MAIA, G. A.; FIGUEIREDO, R. W. de; SOUZA, A. C. R. de; BRITO, E. S. de; AZEREDO, H. M. C. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: SAMPAIO, K. de L.; BIASOTO, A. C. T.; MARQUES, E. J. N.; BATISTA, E. A. C.; SILVA, M. A. A. P. da

The objective of this study was to identify and quantify the recovery of aroma volatiles during the concentration of cashew apple juice and propose kinetic models. Fresh juice was concentrated in a th... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; TONON, R. V.; KUROZAWA, L. E.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X.; PARK, K. J.

The effect of different osmotic pretreatments on cashew apple drying kinetics and product quality were investigated.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: BIASOTO, A. C. T.; SAMPAIO, K. L.; SILVA, M. A. A. P. da

Thus the objective of the present research was to compare the efficiency of LLE, HS-SPME and DHS on the profile of the odour volatiles isolated from fresh cashew-apple juice.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: AZOUBEL, P. M.; TONON, R. V.; EL-AOUAR, A. A.; ANTONIO, G. C.; ARAUJO, E. A. F.; RIBEIRO, S. C. A.; MURR, F. E. X.

Cashew apple slices were osmotically treated in corn syrup solids solutions at different concentrations (40-60% w/w), temperatures (30-50oC) and immersion times (90-240min). Temperature was the most i... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Autoria: ZEPKA, L. Q.; SILVA, M. A. A. P. da; GARRUTI, D. dos S.; MERCADANTE, A. Z.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: BIASOTO, A. C. T.; SAMPAIO, K. de L.; MARQUES, E. J. N.; SILVA, M. A. A. P. da

Concentrating cashew apple juice alters the beverage aroma and flavor, compromising consumer acceptability of the concentrated beverage. To understand the mechanisms involved in these changes, this re... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: BARBOSA, M. M.; RODRIGUES, R. D. P.; PINTO, G. A. S.; BRITO, E. S. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: SAMPAIO, K. L.; GARRUTI, D. dos S.; FRANCO, M. R. B.; JANZANTTI, N. S.; SILVA, M. A. A. P. da

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

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