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Autoria: MIELE, A.; RIZZON, L. A.

The interaction among rootstock, scion and environment may induce different responses to the grapevine physiology and consequently to the grape and wine composition. The vineyards of Serra Gaúcha, Bra... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: SOUZA FILHO, A. P. S.; ANDRADE, E. H. A.; GUILHON, G. M. S.; OLIVEIRA, H. A.; OLIVEIRA, M. S.; VENTURIERI, G. C.; VASCONCELOS, M. A. M.; BORGES, J. L. M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: ANDRADE, M. I. R. de; SOUZA, A. C. R. de; ABREU, F. A. P. de; XIMENES, S. F.; GARRUTI, D. dos S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: SOARES, A. G.; TRUGO, L. C.; GONÇALVES, N. B.; CENCI, S. A.; FONSECA, M. J. de O.

Materiais e métodos; Resultados.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2005

Autoria: BIASOTO, A. C. T.; SAMPAIO, K. L.; SILVA, M. A. A. P. da

Thus the objective of the present research was to compare the efficiency of LLE, HS-SPME and DHS on the profile of the odour volatiles isolated from fresh cashew-apple juice.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: SAMPAIO, K. L.; BIASOTO, A. C. T.; MARQUES, E. J. N.; SILVA, M. A. A. P. da

The objectives of the present research were to identify and quantify the loss and recovery of esters during the different steps of cashew apple juice concentration.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: FURTADO, A. A. L.; COUTO, A. B. B.; CABRAL, L. M. C.; BIZZO, H. R.; LEITE, S. G. F.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: FICAGNA, E.; SILVA, G. A. da; NINOW, J. L.

A cultivar de pêssego "tipo mesa" chiripá é a mais plantada no sul do Brasil. Representa 50% da produção da região da Encosta Superior Nordeste do Rio Grande do Sul.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: LIMA, R.; SILVA, M. V. T.; GOMES, B. A.; MACEDO, E. H. B. C.; SANTANA, M. N.; AMARAL, A. C. F.; SILVA, J. R. A.; CORRÊA, P. G.; GODOY, R. L. de O.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; LEITÃO, S. G.; SIMAS, R. C.; CARNEIRO, C. S.; RODRIGUES, I. A.

The alcoholic fermentation of jabuticaba berries (Plinia spp.) originates from a beverage with an intense taste and aroma, popularly known as jabuticaba wine (JW). In addition, polyphenols transferred... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Autoria: FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; CARVALHO, S. C. S.; BOGUSZ JUNIOR, S.; NASSU, R. T.

Sous vide is a term of French origin that means “under vacuum”. It is a cooking technique that preserves the integrity of food by heating it for long periods at relatively low temperatures [1].

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

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