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Autoria: OLIVEIRA, S. P. de; WOLKOFF, D. B.; COUTO, S. G.; GOMES, F. da S.; SILVA, J. R. da; SANTOS, C. F. dos; BOTELHO, I. Z. Diagnóstico da oferta de frutas, legumes e verduras na Unidade de Alimentação e Nutrição (UAN) da empresa; Diagnóstico do consumo de frutas, legumes e verduras dos funcionários; Identificando modos de... ... |
Autoria: OLIVEIRA, S. P. de Introdução. Oferta de frutas, legumes no município do Rio de Janeiro. Consumo de frutas, legumes e verduras no município do Rio de Janeiro. Considerações finais. Referências bibliográficas. |
Autoria: CARVALHO, M. A.; RAMOS, A. K. B.; KARIA, C. T.; FERNANDES, F. D.; BRAGA, G. J. Abstract: The use of forage legumes in tropical areas, besides the biological fixation capacity of atmospheric nitrogen, contributes to improve the nutritive value of animal diets. Despite its importa... ... |
Autoria: NEVES, M. C. P. Segurança dos alimentos; Perigos químicos na produção agrícola; Perigos biológicos; Perigos físicos; Agricultura orgânica; Perigos na produção de frutas, legumes e verduras: agricultura convencional x... ... |
Autoria: OLIVEIRA, S. P. de; TABAI, K. C.; SILVA, M. S. da C.; MANSO, T. C. R.; MATTA, V. M. da Seleção do público-alvo e coleta de dados nas unidades de educação infantil; Diagnóstico do ambiente nas unidades de educação infantil; Consumo de frutas, legumes e verduras das crianças das unidades... ... |
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Autoria: RANGEL, J. H. de A.; MUNIZ, E. N.; SOUZA, S. F. de; SANTOS, R. D. dos; PIOVEZAN, U. In the Brazilian semiarid, there are recommendations for the cultivation of gliricidia to use as protein banks, in association with forage cactus, maize, bean, use as live fences, and as preserved for... ... |
Autoria: OLIVEIRA, F. R. A. de; DIAS, C. T. dos; SOUZA, H. A. de; LIMA, B. L. de C.; COSTA, M. C. G. The objective of this study was to evaluate, through multivariate data analysis, which tree legume residues have the best fertilizer potential for agricultural crops in the semi-arid region of northea... ... |
Autoria: BONTEMPS, C.; ELLIOTT, G. N.; SIMON, M. F.; REIS JUNIOR, F. B. dos; GROSS, E.; LAWTON, R. C.; ELIAS NETO, N.; LOUREIRO, M. de F.; FARIA, S. M. de; SPRENTE, J. I.; JAMES, E. K.; YOUNG, P. W. Burkholderia has only recently been recognized as a potential nitrogen-fixing symbiont of legumes, but we find that the origins of symbiosis in Burkholderia are much deeper than previously suspected.... ... |
Autoria: VALENTIM, J. F.; ANDRADE, C. M. S. de; SALES, M. F. L.; ASSIS, G. M. L. de; SA, C. P. de; COSTA, F. de S. Brazil has 112 million hectares of cultivated pastures (IBGE, 2017), of which 52% are degraded and 25% in degradation (DIAS-FILHO, 2014), according to estimates. Livestock intensification is the main... ... |
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