Search Publications
Filter by:
Author(s): SILVA, P. N. da; BIZZO, H. R.; ANTONIASSI, R.; POMINI, A. M.
|
Author(s): SALVADOR, L.; STEFANON, E. B. DE C.; LEÃO, J. D. J.; ALMIRON, C.; RIZZON, L. A. O vinho tinto tem sido reconhecido como um alimento funcional por trazer benefícios fisiológicos para saúde humana. |
Author(s): QUEIROZ, V. A. V.; ALVES, M. P.; OLIVEIRA, K. G. de; ROCHA, M. C.; CONCEIÇÃO, R. R. P. da; MIGUEL, R. de A. Apesar de o sorgo ser pouco utilizado na alimentação humana, estudos relatam, cada vez mais, os benefícios associados ao consumo desse cereal, em razão da presença de compostos bioativos, como as anto... ... |
Author(s): ARAÚJO, D. R. C. DE; LIMA, N. R. DE; CARNEIRO, H.; SOUZA SOBRINHO, F. de
|
Author(s): ALVES, M. P.; QUEIROZ, V. A. V.; OLIVEIRA, K. G. de; ROCHA, M. C.; CONCEIÇÃO, R. R. P. da; MIGUEL, R. A.
|
Author(s): RIBEIRO, L. S.; CORDOBA, L. P.; LACERDA, L. G.; LAZZAROTTO, M.; SCHNITZLER, E. O amido de pinhão possui propriedades interessantes, porém pouco foi estudado até o momento. Proveniente do Sul do Brasil, a semente da Araucária angustifolia serve de alimento para diversas culturas... ... |
Author(s): RÊGO, A. S.; VALENÇA, R. do S. F.; OLIVEIRA, M. E. C.
|
|
Author(s): SILVA, G. A. da; ANTONIOLLI, L. R.; GIRARDI, C. L.; LAZZAROTTO, M.; ANTONIOLLI, L. R.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L. Epiderniological studies have shown that fruits and vegetables are involved with protective effects against degenerative diseases. |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.