Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): OLIVEIRA, K. A. B. de; SILVA, K. J. D. e; ROCHA, M. de M.; SILVA, D. J. S.

Objetivou-se no presente estudo, quantificar o teor de minerais presentes em catorze linhagens de feijão Azuki. Para as análises, os grãos foram triturados em moinho de bolas de zircônia.

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): OLIVEIRA, K. A. B. de; SILVA, K. J. D. e; ROCHA, M. de M.; SILVA, D. J. S.

Este trabalho tem o objetivo de caracterizar a composição centesimal de quatorze linhagens de feijão Azuki, visando selecionar aquelas com melhor qualidade nutricional. Para as análises, os grãos fora... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): ARAÚJO, L. da S.; SILVA, G. S.; SILVA, L. G. B.; VALENTE, M. S.; AQUINO, L. C. de; CORREIA, N. M.; CUNHA, P. C. R. da

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): SILVA, D. J. S.; SILVA, K. J. D. e; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; SALGADO, R. T.; FREITAS, T. K. T.

O objetivo do estudo foi avaliar a composição centesimal de biscoitos elaborados com farinha de trigo (FT) e formulações com substituição parcial ou total pela farinha de arroz (FA) e/ou farinha integ... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): SILVA, D. J. S.; HASHIMOTO, J. M.; SILVA, K. J. D. e

Avaliou-se o efeito da mistura ternária de farinha de trigo (FT), farinha de arroz (FA) e farinha integral de feijão azuki (FIFA), conforme delineamento simplex-centróide com 3 pontos internos equidis... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): SILVA, D. J. S.; HASHIMOTO, J. M.; SILVA, K. J. D. e

Avaliou-se misturas ternárias de farinha de trigo (FT), farinha de arroz (FA) e farinha integral de feijão azuki (FIFA), conforme delineamento simplex-centróide com 3 pontos internos equidistantes adi... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): SILVA, D. J. S.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; SALGADO, R. T.; FREITAS, T. K. T.; SILVA, K. J. D. e

A mixture design was used to evaluate the effect of replacing (0 to 100%) wheat flour (WF) with wholegrain azuki bean (WABF) and rice (RF) flours on the biscuits quality. High proportions of WABF incr... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): GOMES, H. H. da S.; SILVA, T. de J.; SILVA, H. S. da; SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. das G.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): SMIDERLE, O. J.; OLIVA, L. S. de C.; SOUZA, A. das G.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): SMIDERLE, O. J.; RODRIGUES, G. da S.; SOUZA, A. das G.; SOUZA, A. A.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.